Sisältöön »
  • kesa-banneri-21062022.jpg
  • banneri-02052023-2.jpg
  • artisokka-banneri-etusivu-17022022.jpg
 

Valitse sinulle sopivin menu alla olevista vaihtoehdoista:

 

 

Tarjoillaan noutopöytänä. Kaikki menumme sisältävät leipää ja levitettä sekä juomaksi kotikaljaa ja vettä.

Vahvista henkilömäärä sekä mahdolliset ruoka-allergiat 7 vrk ennen tilaisuutta. Vahvistettu henkilömäärä toimii hinnoittelun perusteena. Vahvistuksen jälkeen tehtävä tilaisuuden peruminen johtaa peruutusmaksuun, mikä on 50% vahvistetun tilaisuuden kuluista. Henkilömäärän suurentuessa, laskutamme toteutuneen määrän mukaan.

Ryhmämenun minimi henkilömäärä on 20 henk.

Pyydä tarjous:
010 573 0100
forssa@hotelfabrik.fi

 

 

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa ja aikaa vievää puuhaa, mutta meidän ryhmämenu auttaa helpottamaan valmisteluja. Meidän monipuolinen menu tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja eri juhlaryhmille, joten voit olla varma että löydät sopivan kokonaisuuden omiin tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, yritystilaisuus, tai mikä tahansa muu juhla, ryhmämenumme antaa selkeän linjan juhlille. Asiakkaamme voivat valita mieleisensä vaihtoehdon, joka sopii heidän budjettiin ja odotuksiin. Siten voit keskittyä nauttimaan juhlista, kun kaikki on valmisteltu etukäteen juuri sinulle sopivalla tavalla.

Varmista sivuilla olevien menujen voimassa olo meiltä soittamalla 010 573 0100 tai laittamalla postia forssa@hotelfabrik.fi